Lillepot blev grundlagt i 1976 og i 2018 overtog Camilla Andersen. 

Lillepot har et stort sortiment af lækre mærker til børn fra 0-16år. Vi følger altid de nyeste tendenser og er altid åben for nye forslag til mærker i butikken.

Vi er passionerede omkring det vi laver, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kreativiteten. Vi elsker farver og mønstre og er ikke bleg for at sætte tingene sammen på nye måder, følg gerne med på vores Facebook og instagram hvor vi løbenden ligger billeder op at nye varer og ideer til sammensætning osv. 

Vi ønsker at forene det personlige fra vores lille hyggelige butik med det bedste fra nettet. Derfor kan du altid kontakte os på de sociale medier, vores mail eller sms. Du kan også altid ringe på 93936113 dog kun i vores åbningstid. 

Vi vil gøre vores bedste for at i får den samme gode service som i butikken. 

Vi forhandler mange af de førende modebrands til børn bl.a. MarMar Copenhagen, Soft Gallery, Mads Nørgaard, Christina Rohde, Diesel, Little Remix, KENZO, Bisgaard, MP-strømper, Levi's, Huttelihut, Fjällräven, LittleWonders, Alfabetdyr, Maileg, Angulus, Kongessløjd og mange andre lækre mærker. 

Vi glæder os til at lære jer at kende!

Kærlig Hilsen

Lillepot, Camilla