Dansk mærkevarebørnetøj er eftertragtet i hele verden

Danmark er kendt for mange ting på det internationale plan. Noget af det, som Danmark er meget kendt for, er bl.a. LEGO, H. C. Andersen, rugbrød og dansk design. Det er meget forskellige ting, som Danmark er kendt for, men noget af det, som er meget populært og eftertragtet i udlandet, er danske designervarer – alt lige fra designermøbler til designertøj er i høj kurs, og det er der en helt særlig grund til. Danske designervarer i det hele taget, er af en helt unik kvalitet samtidig med, at det er varer i et enkelt, stilrent og tidsløst design, som både er smukt, slidstærkt og holdbart.

Nogle af de designervarer, som efterhånden er meget populære i mange lande rundt omkring i verden, er mærkevarebørnetøj. Der findes rigtig mange forskellige brands herhjemme, som designer mærkevarebørnetøj, der er helt unikt, og som både har taget de danske og udenlandske forældre med storm. De danske børnetøjsbrands har nemlig fingeren på pulsen, hvad angår tidens største trends, og på den måde har de skabt tøjkollektioner, som indfanger den danske kultur og nordiske stil på en helt ny måde. Nogle af de danske børnetøjsbrands, som er meget eftertragtede blandt forældre i hele verden, er bl.a. Soft Gallery og MarMar Copenhagen. 

Soft Gallery

Soft Gallery

Soft Gallery blev grundlagt i 2007 af modefotografen og stylisten, Barbara Hvidt, og designeren, Tine Holt Mølle, der tilsammen har skabt en kreativ designduo, der designer og producerer luksus børnetøj, hvor kunstnere fra hele verden giver liv til tøjet. Ved hver kollektioner samarbejder duoen med en ny national eller international kunster om at omdanne tidens største trends og artistiske designs til fashionabelt børnetøj, der gør kunst tilgængelig i børnehøjde.

Soft Gallery fokuserer derudover også på at skabe børnetøj af højeste kvalitet, så selv børn kan få lov til at have det mest komfortable og blødeste tøj på. Soft Gallery vælger afbalancerede farver og bemærkelsesværdige detaljer til deres tøj for at skabe et helt enestående look. 

 

 MarMar Copenhagen

MarMar børnetøj

MarMar Copenhagen blev grundlagt i 2008 af designeren, Marlene Anine Holmboe, som efter at have designet tøj for en række danske børnemærker valgte at starte sit helt eget brand op. MarMar Copenhagen er cool og klassisk børnetøj med et tvist. Det vil sige, at MarMar Copenhagen skaber børnetøj på både er tidsløst, enkelt og stilrent samtidig med, at det indfanger tidens største trends.

MarMar Copenhagen skaber børnetøj med anderledes kontraster, som giver det unikke look i tøjet – land og by, gammelt og nyt, luksus og praktisk. Dermed kan tøjet sammensættes på et væld af forskellige måder, så tøjet både kan anvendes til hverdag og til særlige begivenheder.

MarMar Copenhagen designer tøj til børn i alderen 0-14 år, og der bliver lagt stort vægt på komforten og kvaliteten af tøjet. Det er meningen at børnene skal kunne udforske verden på deres egne præmisser i tøjet, og ikke være hæmmet af stift eller for tætsiddende tøj.  

De to børnetøjsbrands, som er beskrevet ovenfor, udgør bare to af de mærker, som er blevet meget kendte både på det nationale og internationale plan indenfor mærkevarebørnetøj. Den danske modebranche leverer nye og spændende designere, som kan skabe helt unikke og anderledes brands, som kan indfange præcis den stil, som de danske og internationale forældre er vilde med.

 

 

Stort udvalg af modetøj til børn fra de kendte mærker online

Hvis du gerne vil have et stort udvalg af børnetøj fra de to populære mærker, Soft Gallery og MarMar Copenhagen, kan du finde et alsidigt og opdateret udvalg hos Lillepot. Hos os finder du altid de nyeste styles og designs fra de store kendte børnetøjsmærker, så din guldklump kan blive klædt moderigtigt og komfortabelt på til både hverdag og fest.