Mærker

Joha Balaclava Natur 1 layer Wool

Joha Balaclava Natur 1 layer Wool

79,00 kr

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

+ -
Elefant hue i uld fra Joha i Natur. Modellen et 1 lags og perfekt til lure i barnevognen til foråret.
Huen sidder rigtig godt på barnets hovede og drejer ikke rundt når hovedet vendes.

Modellen er almindelige i størrelsen

Vidste du at..
Merino uld er en af de fineste uldtyper på markedet. Uld her temperatur regulerende så barnet altid holdes varmt og ikke bliver fugtigt. Joha uld er nemt at vaske i maskinen men må ikke tørretumbles. Vi anbefaler dog at det vaskes på uldprogram og med uld vask.


Størrelses vejledning:
50 = joha str. 50 (svarer til str. 0-1 mdr) - head size 37 cm
4mdr/62 - joha str. 60 (svarer til str. 56/62) - head size 41 cm
9mdr/74 - joha str. 70 (svarer til str. 68/74) - head size 45 cm
12mdr/80 - joha str. 80 (svarer til str. 80 ) - head size 48 cm
18mdr/86 - joha str. 90 (svarer til str. 86/92) - head size 50 cm
3 år/98 - joha str. 100 (svarer til str. 98/104) - head size 52 cm
 

40 år med lækkert baby- og børnetøj i Randers

Lillepot blev grundlagt i 1976, og har dermed lagt i Randers i over 40 år. Vores lille butik ligger i et gammelt bindingsværk, hvilket gør den helt speciel og rigtig hyggelig. Hos os er der i modsætning til mange andre både sjæl, tid til rådgivning og hygge. I Lillepot finder du baby- og børnetøj til børn i alderen 0-16 år samt fodtøj og tilbehør. Vi har lækre kvalitetsmærker, og sørger altid for at følge de nyeste tendenser og trends indenfor børnemoden.

Jeg, Camilla, er den tredje ejer af den lille butik, som du finder i Snaregade 2 i Randers. Du kender mig måske, da jeg har været i Ønskebørn i mange år. Jeg er mor til dejlige Felix på 1,5 år, og med 14 års erfaring i branchen er jeg altid klar på at rådgive jer som forældre i alle situationer, der kan opstå både med små og store børn.

Det at vi har en fysisk butik gør, at vi hurtigt kan sende din bestilling, vores leveringstid er 1-2 hverdage. Passer tøjet ikke helt, så kan du benytte vores 30 dages returret. Skal du give en flot gave? Så pakker vi også gerne gaverne fint ind for dig.

På vores Facebook og Instagram lægger vi jævnligt vores nye varer op, hvor vi også mikser og matcher dem med hinanden, så du kan få inspiration til outfits til dine børn. Vi lægger også løbende begivenheder og konkurrencer op, som bestemt er et kig værd!

Vi er enormt passionerede omkring det vi laver i Lillepot, hvilket du også kan mærke på os når vi rådgiver og vejleder dig og dine børn. Du er altid velkommen til at komme og besøge os i butikken, og se vores store udvalg af lækre ting til børn.