Handelsbetingelser

Følgende handelsbetingelser og vilkår er gældende for onlinehandel med virksomheden
Lillepot – Snaregade 2, 8900 Randers C CVR: 39343150

Priser:
Alle priser er angivet inkl. moms

Betaling og datasikkerhed:
Du kan betale for din bestilling med følgende betalingskort. Du vælger betalingsmetode ved checkout.

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Elektron
  • MasterCard
  • Maestro
  • American Express

Hos lillepot.dk betaler vi alle kortgebyr som opkræves af PBS (Pengeinstitutternes Betalings Service).

Alle købsaftaler, ordrebekræftelser og lignende indgås på dansk.

Hos Lillepot benytter vi ePay Betalingssystem, som er godkendt af PBS.

Når du indtaster dine kreditkortoplysninger, sker det på en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse direkte til ePay Betalingssystem. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data, som udveksles. Ligeledes krypteres data, der sendes mellem ePay Betalingssystem og betalingsserveren hos PBS.

Lillepot har ikke adgang til dine kortoplysninger. Vi får blot et transaktionsnummer, som vi benytter til at hæve det beløb, du har godkendt i forbindelse med dit køb. Vi kan kun hæve beløbet én gang, og vi har ingen mulighed for at hæve et større beløb end det, du har godkendt. Dit indtastede kortnummer bliver ikke gemt nogen steder efter transaktionen.

Der er strenge krav inden for både etik og sikkerhed fra PBS for at man som netbutik kan få lov til at modtage kortbetaling over internettet. Lillepot.dk lever op til samtlige af de krav.

 

Fortrydelsesret:

Hos lillepot.dk har du altid 14 dages fuld returret, hvis du fortryder et køb. Returretten gælder fra den dag, du modtager dine varer. Er varen købt på tilbud er der 3 dages fuld returret. Returretten gælder naturligvis kun varer, der ikke har været brugt og er ubeskadigede.

Når du sender din varer retur, er det meget vigtigt, at du returnere den i en sikker forsendelse – enten i den pose/pakke vi har sendt varen af sted i eller en boble kuvert eller kasse. Vi forbeholder os retten til at afvise pakker, der sendes i uforsvarlig indpakning, da vi ikke kan sælge varen igen, hvis den er beskadiget. Samtidig skal du aflevere din retur vare i væsentlig samme stand og mængde. Såfremt varerne returneres i en stand som forringer varens salgsværdi, bortfalder fortrydelsesretten.
Varer der returneres må ikke have tegn på slid, pletter eller skader. 
Derudover må varer heller ikke lugte af udefrakommende dufte, såsom parfumer eller røg.
Du kan fortryde et køb ved at ved at returnere varen til Lillepot, Snaregade 2, 8900 Randers C 

Ved returnering skal du huske at vedlægge købskvitteringen og den returseddel der er med i pakken. Vi tilbagefører altid pengene til det betalingskort, der er brugt for kundens egen sikkerhed for at undgå misbrug af kreditkort. Du skal selv betale for returforsendelsen.

Varer, der ønskes ombyttet til anden størrelse, vil blive ombyttet indenfor få dage, efter vi modtager dine returvarer. 
Udgiften til retur-forsendelser af denne type afholdes af dig. Vi betaler til gengæld fragten for varen når vi sender dig den nye vare.
 
Det anbefales at du sender returpakken som forsikret pakke da det er dig, som bærer ansvaret for pakken indtil den er tilbage hos Lillepot. Retur pakker må ikke sendes til Pakkeboks, posthus eller med dao. 

 

Reklamationsret:

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget – dvs. at du ikke selv er skyld i fejl/mangler som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vær opmærksom på, at perler, glimmer, pyntesyninger, nitter eller andet pynt er ikke omfattet af reklamationsretten. Desuden forventer vi at du reklamerer inden for rimelig tid efter du har konstateret en fejl eller mangel. Reklamationer inden 2 måneder anses altid for at være rettidige.

Lillepot refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Ved reklamation bedes du kontakte os på telefon eller mail. Hvis varen ønskes returneret, skal det ske til vores adresse. Husk at medsende købskvittering samt beskrivelse af reklamationen ved returnering.

 Forbehold og Ansvar:

Der tages forbehold for prisstigninger, udgåede eller udsolgte produkter, tastefejl i tekst/pris og på rabatter eller lig., samt force majeure (Uventede/ekstraordinære situationer).
 
Lillepot er ikke ansvarshavende overfor købers retsforhold i forhold til tredjemand. Ligeledes er Lillepot ikke ansvarshavende overfor tab eller følgeskader. Herunder tab af fragtomkostninger og andet.
 

Persondatapolitik:

Hos Lillepot registrerer vi INGEN personfølsomme oplysninger, men KUN de personoplysninger, der er nødvendige for at en handel er mulig. Det vil sige navn og adresse (så vi kan levere varer til dig) samt telefonnummer og e-mail (så vi har mulighed for at kontakte dig vedr. dine bestillinger).

Vi registrerer udelukkende personoplysninger, som du har givet dit samtykke til, og som du er informeret om, hvad skal bruges til.

Når du har handlet hos lillepot.dk, husker vores system dine personoplysninger, hvilket letter dine fremtidige bestillinger. Vores system opbevarer dine personoplysninger, indtil du beder os om andet.

Lillepot har IKKE adgang til dine kreditkortoplysninger og disse gemmes IKKE!

Oplysninger om afsluttede ordrer opbevares i 5 år i henhold til regnskabslovens krav. Herefter slettes oplysningerne. Oplysningerne opbevares ukrypteret på en password-beskyttet server.

Lillepot videregiver og sælger IKKE nogen form for oplysninger om vores kunder til tredjepart.

Som registreret hos Lillepot har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Lillepot via email på lillepot@lillepot.dk

Vi anvender ikke Cookies.

Vi gemmer din IP adresse i forbindelse med køb for at undgå svindel, alle svindel ordrer vil blive politianmeldt!


Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på Lillepot.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
 
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere vores hjemmeside.
 
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at rette henvende til Lillepot på lillepot@lillepot.dk såfremt du har spørgsmål til ovenstående.