Mærker

Elodie Details backpack dots of fauna

Elodie Details backpack dots of fauna

399,00 kr

Lagerstatus: På lager

+ -
De lækre rygsække fra Elodie Details er en rigtig god taske til de små. Der medfølger siddeunderlag og så er der også plads til drikkedunk og en masse andre ting. rummet foran er oplagt til at opbevare sutten eller fine sten man finder på skovturen. Rygsækken har bredde skuldrestropper og så er der spænde foran på maven så den sidder godt på barnet.
Findes i flere farver.

Højde 28 cm, Bredde 21 cm, Volume 7 L

• Indeholder en blød siddehynde

• Termo-lomme på siden til at holde flaske varm/kold og opretstående

• Polstret og justerbare stropper

• Easy-release magnetiske låse, der holder stropperne på plads på de små skuldre
 

40 år med lækkert baby- og børnetøj i Randers

Lillepot blev grundlagt i 1976, og har dermed lagt i Randers i over 40 år. Vores lille butik ligger i et gammelt bindingsværk, hvilket gør den helt speciel og rigtig hyggelig. Hos os er der i modsætning til mange andre både sjæl, tid til rådgivning og hygge. I Lillepot finder du baby- og børnetøj til børn i alderen 0-16 år samt fodtøj og tilbehør. Vi har lækre kvalitetsmærker, og sørger altid for at følge de nyeste tendenser og trends indenfor børnemoden.

Jeg, Camilla, er den tredje ejer af den lille butik, som du finder i Snaregade 2 i Randers. Du kender mig måske, da jeg har været i Ønskebørn i mange år. Jeg er mor til dejlige Felix på 1,5 år, og med 14 års erfaring i branchen er jeg altid klar på at rådgive jer som forældre i alle situationer, der kan opstå både med små og store børn.

Det at vi har en fysisk butik gør, at vi hurtigt kan sende din bestilling, vores leveringstid er 1-2 hverdage. Passer tøjet ikke helt, så kan du benytte vores 30 dages returret. Skal du give en flot gave? Så pakker vi også gerne gaverne fint ind for dig.

På vores Facebook og Instagram lægger vi jævnligt vores nye varer op, hvor vi også mikser og matcher dem med hinanden, så du kan få inspiration til outfits til dine børn. Vi lægger også løbende begivenheder og konkurrencer op, som bestemt er et kig værd!

Vi er enormt passionerede omkring det vi laver i Lillepot, hvilket du også kan mærke på os når vi rådgiver og vejleder dig og dine børn. Du er altid velkommen til at komme og besøge os i butikken, og se vores store udvalg af lækre ting til børn.