• FRAGT KUN 29,-
  • HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
  • 30 DAGES FULD RETURRET

 

 

Lillepot blev grundlagt i 1976 og i 2016 overtog Susanne Vinther butikken. Lillepot har et stort sortiment af børnetøj fra 0-16 år og har skabt sig en fast kundekreds. Susanne har stor erfaring inden for mode- og salgsbranchen og er utrolig engageret  i alt hvad hun laver.

Det, der kendetegner Lillepot er at vi altid følger de nyeste tendenser og ikke er bange for at forny os. Vi er ikke bange for at skille os ud fra mængden og vi ved hvad børnene gerne vil have.

Vi er passionerede omkring det vi laver, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kreativiteten.

Hos Lillepot elsker vi mønstre og farver og lækre kvaliteter og følger med i, hvad der rører sig i modebilledet. Men vi tager altid udgangspunkt i børnene og deres liv. Det er mode i børnehøjde!

Lillepot.dk er jeres families webshop, hvor vi ønsker at forene det personlige fra vores butik med det bedste fra nettet. Vi yder altid den bedste service, giver kvalificeret vejledning og vi har altid åbent.

For at holde ved den personlige shoppe-oplevelse fra butikken, har vi lavet modefotos af børn, hvor du kan få ideér til at sætte tøjet sammen på nye og smarte måder på tværs af alle vores 28 mærker.

Vi forhandler mange af de førende modebrands til børn bl.a.Rainbow & Snow, MarMar Copenhagen, Soft Gallery, Pom Pom, Mads Nørgaard, Christina Rohde, Diesel, Little Remix, New Balance, KENZO, Bisgaard, Oilily, MP, Stella McCartney, Scotch Shrunk, Scotch R' belle, EnFant, Levi's, Huttelihut, Fjällräven, EGG, GoBabyGo, Popupshop med flere.

Vi glæder os til at lære jer at kende!

Kærlig Hilsen

Susanne Vinther